Παύλος Παυλίδης & Β-movies στο Αιγάλεω

posted in: News | 0

Ο Παύλος Παυλίδης & οι Β-movies  τίμησαν χθες την παγκόσμια ημέρα μουσικής σε μια συναυλία που διοργάνωσαν  το Sinnerman bar σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγάλεω και τον Μέντα 88fm  στην οδό Μάκρης 6 στο Αιγάλεω. Την βραδιά άνοιξαν οι Two Smokin Barrels οι οποίοι πραγματικά μας εντυπωσίασαν. Με διασκευές από τους Therapy, Ιggy pop  μέχρι Prodigy. με όπλα τους 2 κιθάρες μετέφεραν την θετική τους ενέργεια στο κοινό και δημιούργησαν τις συνθήκες για την είσοδο του Παύλου Παυλίδη & των Β-movies στο Stage !

O Παύλος Παυλίδης & οι Β-movies μας έκανα μία αναδρομή από τα 90’s έως το σήμερα. Με διασκευές από Αλκίνοο Ιωαννίδη , επιτυχίες από Ξύλινα Σπαθιά και εκτελέσεις από τις προσωπικές τους δημιουργίες ως  Παύλος Παυλίδης & Β-movies!Με πολύ καλές εκτελέσεις έκαναν το κοινό να καψουρεύεται ξανά την γνωστή ”Ρίτα” ενώ το ”γράμμα που να λέει ότι θές εσύ” ακούστηκε αρκετά τετράγωνα μακρυά , για να θυμίσει ότι μένουμε πάντα παιδιά !

Ομολογουμένος ο πεζόδρομος της οδού Μάκρης γέμισε ασφυκτικά, η διοργάνωση ήταν άψογη , ο ήχος πολύ καλός και αυτό που μας έμεινε είναι η επιθυμία να  δούμε και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες (με μειωμένες οικονομικές απαιτήσεις από το κοινό) από δήμους , καταστήματα και ραδιοφωνικούς σταθμούς!

Η μουσική είναι  μέσο εξωτερίκεφσης συναισθημάτων και ιδεών ! Είναι ασέβεια να την τιμάμε μία φορά τον χρόνο…