Με την κιθάρα στον ώμο ο Νικόλας μας παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, που ονομάζεται «σαν μικρό παιδί». Η αγάπη κι ο ρομαντισμός μπλέκονται σε σύγχρονους ήχους αφήνοντας μια γλυκιά γεύση στο κυνισμό της σύγχρονης πραγματικότητας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, γράφει ο ίδιος τους στίχους και τη μουσική δηλώνοντας πως η νέα γενιά δημιουργών είναι παρούσα. Στο βιογραφικό του έχουν καταγραφεί εμφανίσεις σε δεκάδες μικρούς και υπόγειους χώρους, συμμετείχε στη μουσικοθεατρική ομάδα «ξου κακά» καθώς και στην παράσταση της Λίνας Νικολακοπούλου «τις νύχτες μπαίνεις στα όνειρά μου».

Το 2013 αποφάσισε πως είναι η χρονιά όπου θα παρουσιάσει στον κόσμο τα τραγούδια του ξεκινώντας από το δίσκο «Σα μικρό Παιδί». Στο ταξίδι του αυτό βρήκε συνοδοιπόρους, το Βασίλη Ούτσιο (πνευστά) και τον Γιάννη Βενιζέλο (κιθάρα). Η όμορφη παρέα πήρε σάρκα και οστά τον Οκτώβρη του 2013 με το όνομα ”σα μικρά παιδιά”. Με ύφος ερωτικό και παιχνιδιάρικο… χαμογελούν και τραγουδούν προσωπικές τους δημιουργίες αλλά και διασκευές απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής και ξένης μουσικής.